Teken het gastenboek

Ben Lugtenberg
ben.lugtenberg@gmail.com
Wim van Putten heeft onlangs bij ons een uitbouw van een kamer naar het dakterras verzorgd. Een betere aannemer kun je je niet wensen. Hij is duidelijk, redelijk, betrouwbaar en precies.
Hij coordineerde het werk uitstekend met de onderaannemers en kwam met voorstellen voor oplossingen als zich probleempjes voordeden.
Nathalie van den Nieuwendijk
Wim heeft met grote klasse bij mij m'n badkamer verbouwd. Het was een flinke klus want de oude badkamer was een complete bouwval (van onder tot boven verrot door diverse lekkage's). Er is veel overleg geweest voor en tijdens het werk.
Met gebruik van top materiaal en de hulp van top vakmensen is mijn badkamer prachtig geworden!!
Je kunt aan alles merken dat Wim een echt vakman is met kennis van zijn werk en er bovenal met heel zijn hart en ziel ervoor gaat om elke klus tot een goed einde te brengen.

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe mooie badkamer en zal dan ook zeker Wim van putten iedereen aanbevelen!

Wim bedankt voor alles en tot de volgende klus maar weer.

Groeten,
Nathalie
Lida Smit
Afgelopen zomer heeft Wim voor de verbouwing van mijn nieuwe appartement gezorgd. Wim heeft o.a. de keuken geplaatst en de badkamer verbouwd. Wat daarbij opviel is dat Wim zijn werk goed voorbereidt: goed overleg met mij over mijn wensen, rekening houdend met mijn budget, antwoord op al mijn vragen, bruikbare adviezen. Daarna pakte Wim de klus voortvarend en precies aan. Hij wil goed werk afleveren en een tevreden klant en werkt daarom samen met vakmensen, die ook goed communiceren over hun werk. Ook bij vragen achteraf stond Wim klaar. Al met al, ik kan Wim bij iedereen aanbevelen. Wim is een eerlijke, hard werkende vakman. Mede door zijn advies en werk heb ik een fantastisch mooi en gerieflijk appartement.
Danny
Wim heeft in mijn nieuwe huis de verbouwing gedaan: nieuw toilet maken, verbouwing keuken en badkamer, vliering creëren etc! Alles echt OP EN TOP VAKWERK! In een relatief korte periode heeft hij bergen werk verzet en een aantal werknemers perfect aangestuurd. Zeer regelmatig overleg met mij op zijn initiatief, heeft er voor gezorgd dat alles vlekkeloos verliep. Het is prachtig geworden en ben ieder dag zo blij. Wim raad ik echt aan iedereen aan. Bedankt.
Hanneke Wessel
In oktober heeft Wim twee standaard nieuwbouw deuren en kozijnen vervangen door houten exemplaren. Ik verbaasde me erover dat dit zonder schade aan muren en vloer gerealiseerd kon worden. Klasse! En wat een prachtig systeem. Het is echt een opfrisser van mijn huis. Ik ben er heel tevreden over. Het is ook gewoon fijn dat Wim z'n afspraken nakomt en heel precies en netjes werkt. Volgende project ... de badkamer!
Fam. van Diemen
Bij ons is door Wim van 2 ramen een groot raam gemaakt. Wat opvalt is: vakkundig en precies. Het eindresultaat is meer dan goed. Wij kunnen Wim van harte aanbevelen. Als wij weer een klus hebben, dan weten wij wie te bellen.

Fam. van Diemen
Katja Koegler
We hebben afgelopen jaar een douche/toilet ruimte laten vervangen en dat is ons goed bevallen! Wim is een zeer persoonlijke aannemer die liever twee keer langs komt om te situatie te bekijken en bespreken dan het werk aan het toeval overlaten. Ik waardeer zijn vakmanschap, realistische inschattingsvermogen en zijn voorkeur en keuze voor duurzame oplossingen en materialen. Hij reageert snel en de communicatie is zeer goed. Ook de planning en de afstemming met alles en iedereen verliep goed. We hebben inmiddels weer de nodige plannen en ik weet wie ik zal bellen.

Groet en succes!

Katja
Bert van Loen
De vervanging van een garagedeur, bekleed met Trespa platen aan de buitenzijde, door een vaste, geïsoleerde wand. Uitvoering moest vrijwel identiek aan de eerdere deur i.v.m. het feit dat de aangrenzende woning eenzelfde garagedeur heeft. Dit heeft Wim uitstekend uitgevoerd. Ons vielen een paar zaken op:

1) Wim denkt mee om tot een goede, praktische, oplossing te komen
2) Uiterst zorgvuldige voorbereiding, meerdere keren opmeten, zelfs spontaan aangeboden hulp met aanvraag bouwvergunning
3) Er zijn goede materialen gebruikt, degelijke bouw
4) Zeer zorgvuldige uitvoering, 't is een beetje een Pietje Precies, maar dat konden wij dus juist erg waarderen, hij bouwt alsof het voor hemzelf is
5) Alles netjes afgewerkt en opgeruimd
6) Gewoon heel aardige mensen

Wij kunnen dit bouwbedrijf van harte aanbevelen!
Saskia Wittekoek
Inmiddels genieten wij al weer een tijdje van onze nieuwe badkamer en toilet beneden. In een paar steekwoorden willen wij graag laten weten dat wij erg tevreden zijn en de volgende sterke punten hebben gezien tijdens de verbouwing.
Communicatie: veel en snel overleg.
Advies: deskundig en realistisch.
Netheid: in afwerking en aan het einde van een werkdag netjes opgeruimd.
Betrokken: bij de situatie en bij de mensen.
Zorgeloos: bestellen/leveren materialen wordt geregeld bijvoorbeeld.
Kwaliteit: ook als de klus geklaard is nog nabespreking en garantie.

Wij weten wie we bellen voor een volgende klus.
Fam. Axelsen
 
1-9 van de 9